Întrebări frecvente

Livrare

Comanda ta va ajunge la tine în 2-3 zile lucrătoare din momentul plasării, oriunde pe teritoriul României.

Pentru comenzile internaționale, termenul de livrare este de 5-7 zile lucrătoare.

Modalitatea de livrare este prin GLS Curier Rapid

  • Beneficiezi de transport gratuit oriunde in Romania daca suma comenzii depaseste 250 RON(totalul produselor, fara taxa de transport)
  • Beneficiezi de transport gratuit oriunde in Uniunea Europeana daca suma comenzii depaseste 2000 RON(totalul produselor, fara taxa de transport)

Daca nu te incadrezi la transport gratuit, pretul pentru livrare este de 19,95 RON.

Pentru mai multe informatii vezi pagina de politica de livrare

Comenzi

Poți achita comanda ta prin următoarele modalități de plată:

  • Ramburs
  • Plata cu Cardul
  • Online prin Transfer Bancar

Pentru mai multe detalii despre aceste metode de plată vezi pagina de politică de livrare și plată

Comenzile se pot plasa online la orice ora.

  1. Pentru a comanda produsele este suficient sa la adaugi in cos si sa urmezi pasii urmatori: completeaza numele, prenumele si datele de livrarea, apoi alege modalitatea de plata.
  2. In cazul in care ai deja un cont pe amabeauty.ro, logheaza-te, adauga produsele in cos, verifica detaliile de livrare si selecteaza modalitatea de plata.
  3. Dupa ce ai urmat pasii descrisi mai sus, reciteste cu atentie datele introduse si apasa pe butonul "Trimite comanda". Pentru plata cu card bancar vei fi redirectionat in pagina de Mobilpay pentru a introduce datele cardului si a aproba plata.
  4. Vei primi un email de confirmare in care ti se comunica receptionarea comenzii. Te rugam sa verifici corectitudinea comenzii efectuate, citind cu atentie email-ul respectiv.
  5. Datele contului vor ramane inregistrate si nu va mai fi nevoie sa le introduci din nou in cazul unei noi comenzi, decat daca doresti sa schimbi adresa de livrare.

Pentru a comanda telefonic ne poti contacta la numarul de telefon 0758979142 

Program: Luni – Vineri: 10.00 – 17:00

Operatorii nostri iti vor oferi informatiile necesare procesarii comenzii si vei beneficia de tot sprijinul necesar pentru a selecta produsele adecvate preferintelor tale.

O alta modalitate de a comanda de pe site-ul nostru este de a trimite comanda pe adresa noastra de email: office@amabeauty.ro

Operatorii nostri vor prelua comanda ta si te vor contacta telefonic pentru orice informatii necesare finalizarii comenzii.

In comanda prin e-mail te rugam sa mentionezi clar produsele si datele pentru facturare: nume, prenume, firma (daca este cazul), telefon si adresa de livrare. Aceste informatii sunt tratate confidential si sunt utilizate doar pentru procesarea comenzii tale: facturare si livrare. Corectitudinea acestor date este deosebit de importanta pentru confirmarea si livrarea comenzii in conditii optime.

Ne poti suna la 0758979142, iar noi te vom ajuta sa identifici si sa comanzi produsul/produsele de care ai nevoie. 

Gasesti foarte multe informatii detaliate si consultand celelalte raspunsuri din aceasta pagina.