Termeni si Conditii

Platforma AMABEAUTY este dedicata utilizarii de catre persoanele fizice si juridice in vederea achizitionarii de produse comercializate de S.C. AMA BEAUTY STORE S.R.L. si se supune Termenilor si conditiilor de mai jos.

Folosirea acestui magazin online implica acceptarea conditiilor propuse de S.C. AMA BEAUTY STORE S.R.L., cu sediul strada Poporului 76 etaj 1, județ Constanța, CUI 41447830, inregistrata la Oficiul Comertului sub numarul J13/2761/26.07.2019, asa cum sunt descrise mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Daca nu sunteti de acord cu Termenii si conditiile acestui magazin online, va rugam sa nu il folositi.

S.C. AMA BEAUTY STORE S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara nici o alta notificare in prealabil. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numită Termeni si conditii


INFORMATII PERSONALE

Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Puteti corecta sau actualiza aceste informatii accesand meniul „Contul meu”.

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. S.C. AMA BEAUTY STORE S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Datele dumneavoastra personale vor putea fi folosite de catre S.C. AMA BEAUTY STORE S.R.L. pentru confirmarea comenzilor si in scopul declarat al acestui site. Informarile despre eventualele promotii, anunturi etc. vor putea fi transmise prin email numai cu acordul prealabil al clientului prin abonamentul la serviciul Newsletter.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. S.C. AMA BEAUTY STORE S.R.L. se angajaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii.

S.C. AMA BEAUTY STORE S.R.L. se obliga sa respecte drepturile clientului conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra sa stearga datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.amabeauty.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.amabeauty.ro va fi considerata o tentativa de frauda si va atrage dupa sine cercetarea penala a aceluia care a incercat acest fapt.

INREGISTRAREA CA UTILIZATOR

Pentru a beneficia de serviciile oferite de acest magazin precum si pentru achizitionarea produselor oferite de acesta, va trebui sa va inregistrati ca utilizator.

Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dumneavoastră a „Termenilor si conditiilor” si a „Politicii de confidentialitate”.

Daca folositi acest site sunteti responsabil cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator creat pe site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dumneavoastra  de utilizator.

Prin inregistrarea ca utilizator al magazinului online www.amabeauty.ro va vom solicita o serie de date personale care sa permita identificarea dvs. ca utilizator. Va rugam sa accesati pagina „Politici de confidentialitate” pentru a va informa cu privire la informatiile colectate si cu privire la modul in care sunt folosite acestea.

PROCEDURA DE CUMPARARE

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:

  • Inregistrarea dvs. ca utilizator (optional).
  • Efectuarea platii produselor: Plata se efectueaza in numerar/cash, la livrarea produsului sau daca doriti acest lucru, prin serviciul de plati online oferit de MobilPay. Toate tranzactiile efectuate prin MobilPay sunt verificate atat automat, folosind algoritmi specifici, cat si de operatori umani, pentru a ajuta la prevenirea tranzactiilor frauduloase. Tranzactiile sunt procesate in sistemul 3D Secure.
  • Inainte de onorarea comenzilor S.C. AMA BEAUTY STORE S.R.L. isi rezerva dreptul de a valida comenzile prin contactarea telefonica a clientilor.
  • Pentru protectia mediului, factura nu va fi atasata la livrarea produsului. Factura va fi trimisa la adresa de e-mail furnizata la efectuarea comenzii in termen de 8 zile lucratoare de la primirea coletului.

PRETURI

Preturile prezentate includ TVA (19%) .

Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga si costurile de livrare.

Oferta de produse este valabila in limita stocului disponibil.

LIVRAREA PRODUSELOR

Inainte de onorarea comenzilor, S.C. AMA BEAUTY STORE S.R.L.  isi rezerva dreptul sa efectueze validarea acestora prin contactarea telefonica a clientilor.

Nu se va accepta decat o adresa de livrare pentru fiecare comanda.

Livrarea se face prin curierat rapid.

Pretul de livrare oriunde in tara este de 19,95 RON. Se aplica o taxa suplimentara in cazul in care adresa de livrare se afla in afara zonei de acoperire a curierului. Taxa de transport pentru comenzile din afara Romaniei poate varia in functie de firmele de curierat. Acestea se calculeaza odata cu introducerea adresei de livrare a produselor, inainte de finalizarea comenzii. Indiferent de valoarea comenzii, taxa de transport din afara teritoriului Romaniei este suportata de cumparator.  
• Comenzile beneficiaza de transport gratuit daca acestea depasesc suma de 250 lei (totalul produselor, fara taxa de transport). Oferta valabila pe teritoriul Romaniei. 
• Comenzile beneficiaza de transport gratuit daca acestea depasesc suma de 2000 lei (totalul produselor, fara taxa de transport). Oferta valabila pe teritoriul UE.

 

GARANTIA PRODUSELOR

S.C. AMA BEAUTY STORE S.R.L. garanteaza originalitatea produselor livrate. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta S.C. AMA BEAUTY STORE S.R.L. in maxim 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.

RETURNAREA PRODUSELOR

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati sau despagubiri si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr. 34/2014.

In cazul in care doriti sa faceti returul unui produs aveti urmatoarele obligatii:

  • De a returna produsul cumparat, in starea in care a fost livrat, in ambalajul original, nedeteriorat, nedesfacut (produsul nu are voie sa fie desfiletat in cazul in care acesta are filet deoarece in astfel de situatii, produsele instant se opun deteriorarii odata ce intra oxigen in contact direct cu produsul) si nefolosit, printr-un serviciu de curierat rapid, iar costul transprtului va fi suportat de catre dumneavoastra.
  • Pentru returul produsului, clientul trebuie sa trimita, de pe adresa de email cu care s-a inregistrat pe acest site un email catre adresa office@amabeauty.ro ce trebuie sa contina cererea explicita de retur, datele de identificare ale clientului, datele de identificare ale comenzii, contul bancar al clientului in care se doreste returnarea banilor si sucursala la care este deschis contul.
  • in cazul in care produsele nu se potrivesc ca si nuanta (fond de ten, ruj, creion de buze, blush etc) S.C. AMA BEAUTY STORE SRL nu este raspunzatoare. 

Cererea de retur va fi procesata de catre S.C. AMA BEAUTY STORE S.R.L. in termen de 7 zile lucratoare iar banii vor fi returnati in termen de 14 de zile calendaristice de la returnarea produsului.

POLITICA DE RETUR

Returul produselor este acceptat doar pentru PERSOANELE FIZICE ce au achizitionat produse de la amabeauty.ro. Inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand din ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si/sau interventii neautorizate etc.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 zile calendaristice de la data informarii amabeauty.ro. de catre Consumator, asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului, intr-un cont bancar.

Amabeauty.ro. va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat. Pentru a beneficia de returul produselor conform Ordonantei de Urgenta 34/2014, trebuie completat formularul de retur aflat mai jos si trimis mail catre office@amabeauty.ro cu o copie a facturii si chitanta, pentru a putea identifica cumpararea, cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data ridicarii/primirii produsului.

Formularele completate dupa aceasta perioada nu sunt luate in considerare. De asemenea produsul trebuie sa intre in posesia noastra cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data receptionarii lui. Returul produselor se poate face doar prin intermediul firmelor de curierat (nu posta), dar nu inainte de a completa formularul de retur si a primi acceptul din partea noastra. Va rugam ca in momentul expedierii catre amabeauty.ro, coletul sa contina urmatoarele documente/date: 1. Copie dupa factura 2. Copie chitanta sau copie ordin de plata 3. Numarul de retur (numarul comunicat prin mail dupa ce a fost completat formularului de retur). Pentru coletele trimise va rugam sa completati pe scrisoarea de transport (AWB) numarul de retur. Va rugam sa NU scrieti direct pe cutie numarul de retur, ci doar pe AWB.

Sigilati si securizati produsul/produsele intr-o cutie de carton si bine infoliate astfel incat sa nu se deterioreze pe parcursul traseului. In cazul in care la receptia produsului de catre amabeauty.ro se constata deteriorarea/distrugerea produsului din cauza transportului de retur (motiv fiind ambalarea incorecta a produsului/produselor de carte consumator) amabeauty.ro isi asuma dreptul de a nu accepta returul.

Va rugam sa indicati modul in care vom proceda in cazul in care returul dumneavoastra este acceptat, si anume in cazul in care bunurile necesita un schimb (acelasi produs) sau se restituie suma. In cazul unei cereri de restituire a banilor, indicati contul IBAN in RON (24 de caractere) in care doriti sa efectuam restituirea sumei, prin e-mail catre office@amabeauty.ro. Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. Taxa de retur este egala cu taxa de transport. Pentru mai multe informatii contactati departamentul relatii cu clientii prin telefon: 0758 979 142 (numar cu tarif normal) sau e-mail office@amabeauty.ro

Va rugam sa luati in considerare ca produsele cosmetice desfacute si utilizate care nu reprezinta un defect calitativ si nu sunt expirate, nu pot fi returnate din motive de sanatate. In conformitate cu legislatia uniformizata a Uniunii Europene, toate produsele cosmetice au lipit pe ambalaj o pictograma (un desen ce reprezinta o cutie rotunda desfacuta si un numar). Numarul trecut pe aceasta pictograma reprezinta numarul de luni al termenului de valabilitate al produsului din momentul in care acesta a fost deschis. Spre exemplu un produs cu pictograma M24 poate fi folosit timp de 24 de luni din momentul in care a fost deschis. In cazul produselor cu termen de valabilitate mai mare de 36 de luni pictograma este M36. Exceptii: Urmatoarele categorii de produse nu se pot returna decat daca sunt sigilate: a. Produse cosmetice(farduri, rujuri, blush-uri,pomade de sprancene, geluri, creme, etc ) b. Produse de ingrijire personala (din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena: produse de ingrijire/ igiena personala) c. Produsul nu mai are ambalajul original complet in care a fost livrat d. Etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc Retur DOAR : In eventualitatea in care produsul achizitionat prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris a amabeauty.ro in termen de 48 de ore de la primirea produsului.

De retinut: In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, accesorii lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului (valoare cu TVA), suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse. De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate). Nu vor fi receptionate coletele care nu au trecut numarul de retur pe scrisoarea de transport (AWB). Va rugam verificati integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primiti de la curierat in prezenta curierului si cereti intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca coletele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Returnarea produselor din Uniunea Europeana In cazul in care doriti sa returnati produsele comandate, va trebui sa parcurgeti aceiasi pasi de mai sus: AMA BEAUTY STORE SRL, str. Poporului 76, Constanta, cod postal 900205, tel:0758979142

1) La comenzile cu livrare in UE se poate realiza doar returul produselor nu si schimbul acestora.

2) Contravalorarea produsului/produselor se va restitui in contul dvoastra bancar. Returul din afara Romaniei este de asemenea suportat de catre client. Adresa pentru returnarea produselor: AMA BEAUTY STORE SRL, str.Poporului 76, etaj 1, Constanta, cod postal 900205, tel:0758979142

DECLINAREA RESPONSABILITATII

S.C. AMA BEAUTY STORE S.R.L. nu garanteaza  disponibilitatea in stoc a produselor afisate, motiv pentru care societatea va avea dreptul de a nu livra o anumita comanda. Daca plata se face in avans, clientul va avea dreptul de a primi inapoi banii platiti pentru produsul respectiv. In cazul in care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea sumelor incasate deja de S.C. AMA BEAUTY STORE S.R.L., dar nu si alte despagubiri.

S.C. AMA BEAUTY STORE S.R.L. nu ofera nicio garantie, in mod expres, in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc, singura derogare reprezentand obligatia S.C. AMA BEAUTY STORE S.R.L. de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, aspect, etc.).

CODURI DE REDUCERE:

Codurile de reducere sunt valabile inclusiv pentru produsele reduse deja doar in cazul in care oferta specifica acest lucru.

 

LITIGII

Orice litigiu aparut intre utilizatori si S.C. AMA BEAUTY STORE S.R.L. va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

DECLARAȚIA DE CONFORMITATE