Platforma AMABEAUTY este dedicata utilizarii de catre persoanele fizice si juridice in vederea achizitionarii de produse comercializate de S.C. AMA BEAUTY STORE S.R.L. si se supune Termenilor si conditiilor de mai jos.

Folosirea acestui magazin online implica acceptarea conditiilor propuse de S.C. AMA BEAUTY STORE S.R.L., cu sediul in Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, nr. 90-92, Birou 3, Bloc LE37, Scara B, Etaj P, Ap. 21, județ Constanța, CUI 41447830, inregistrata la Oficiul Comertului sub numarul J13/2761/26.07.2019, asa cum sunt descrise mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Daca nu sunteti de acord cu Termenii si conditiile acestui magazin online, va rugam sa nu il folositi.

S.C. AMA BEAUTY STORE S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara nici o alta notificare in prealabil. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numită Termeni si conditii

INFORMATII PERSONALE

Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Puteti corecta sau actualiza aceste informatii accesand meniul „Contul meu”.

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. S.C. AMA BEAUTY STORE S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Datele dumneavoastra personale vor putea fi folosite de catre S.C. AMA BEAUTY STORE S.R.L. pentru confirmarea comenzilor si in scopul declarat al acestui site. Informarile despre eventualele promotii, anunturi etc. vor putea fi transmise prin email numai cu acordul prealabil al clientului prin abonamentul la serviciul Newsletter.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. S.C. AMA BEAUTY STORE S.R.L. se angajaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii.

S.C. AMA BEAUTY STORE S.R.L. se obliga sa respecte drepturile clientului conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra sa stearga datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.amabeauty.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.amabeauty.ro va fi considerata o tentativa de frauda si va atrage dupa sine cercetarea penala a aceluia care a incercat acest fapt.

INREGISTRAREA CA UTILIZATOR

Pentru a beneficia de serviciile oferite de acest magazin precum si pentru achizitionarea produselor oferite de acesta, va trebui sa va inregistrati ca utilizator.

Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dumneavoastră a „Termenilor si conditiilor” si a „Politicii de confidentialitate”.

Daca folositi acest site sunteti responsabil cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator creat pe site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dumneavoastra  de utilizator.

Prin inregistrarea ca utilizator al magazinului online www.amabeauty.ro va vom solicita o serie de date personale care sa permita identificarea dvs. ca utilizator. Va rugam sa accesati pagina „Politici de confidentialitate” pentru a va informa cu privire la informatiile colectate si cu privire la modul in care sunt folosite acestea.

PROCEDURA DE CUMPARARE

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:

  • Inregistrarea dvs. ca utilizator (optional).
  • Efectuarea platii produselor: Plata se efectueaza in numerar/cash, la livrarea produsului sau daca doriti acest lucru, prin serviciul de plati online oferit de MobilPay. Toate tranzactiile efectuate prin MobilPay sunt verificate atat automat, folosind algoritmi specifici, cat si de operatori umani, pentru a ajuta la prevenirea tranzactiilor frauduloase. Tranzactiile sunt procesate in sistemul 3D Secure.
  • Inainte de onorarea comenzilor S.C. AMA BEAUTY STORE S.R.L. isi rezerva dreptul de a valida comenzile prin contactarea telefonica a clientilor.

PRETURI

Preturile prezentate includ TVA (19%) .

Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga si costurile de livrare.

Oferta de produse este valabila in limita stocului disponibil.

LIVRAREA PRODUSELOR

Inainte de onorarea comenzilor, S.C. AMA BEAUTY STORE S.R.L.  isi rezerva dreptul sa efectueze validarea acestora prin contactarea telefonica a clientilor.

Nu se va accepta decat o adresa de livrare pentru fiecare comanda.

Livrarea se face prin curierat rapid.

Pretul de livrare oriunde in tara este de 19,5 RON. Se aplica o taxa suplimentara in cazul in care adresa de livrare se afla in afara zonei de acoperire a curierului. Taxa de transport pentru comenzile din adara Romaniei pot varia in functie de firmele de curierat. Acestea se calculeaza odata cu introducerea adresei de livrare a produselor, inainte de finalizarea comenzii  

GARANTIA PRODUSELOR

S.C. AMA BEAUTY STORE S.R.L. garanteaza originalitatea produselor livrate. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta S.C. AMA BEAUTY STORE S.R.L. in maxim 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.

RETURNAREA PRODUSELOR

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati sau despagubiri si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr. 130/2000.

In cazul in care doriti sa faceti returul unui produs aveti urmatoarele obligatii:

  • De a returna produsul cumparat, in starea in care a fost livrat, in ambalajul original, nedeteriorat, nedesfacut (produsul nu are voie sa fie desfiletat in cazul in care acesta are filet deoarece in astfel de situatii, produsele instant se opun deteriorarii odata ce intra oxigen in contact direct cu produsul) si nefolosit, printr-un serviciu de curierat rapid, iar costul transprtului va fi suportat de catre dumneavoastra.
  • Pentru returul produsului, clientul trebuie sa trimita, de pe adresa de email cu care s-a inregistrat pe acest site un email catre adresa office@amabeauty.ro ce trebuie sa contina cererea explicita de retur, datele de identificare ale clientului, datele de identificare ale comenzii, contul bancar al clientului in care se doreste returnarea banilor si sucursala la care este deschis contul.
  • in cazul in care produsele nu se potrivesc ca si nuanta (fond de ten, ruj, creion de buze, blush etc) S.C. AMA BEAUTY STORE SRL nu este raspunzatoare. 

Cererea de retur va fi procesata de catre S.C. AMA BEAUTY STORE S.R.L. in termen de 7 zile lucratoare iar banii vor fi returnati in termen de 30 de zile calendaristice de la returnarea produsului.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

S.C. AMA BEAUTY STORE S.R.L. nu garanteaza  disponibilitatea in stoc a produselor afisate, motiv pentru care societatea va avea dreptul de a nu livra o anumita comanda. Daca plata se face in avans, clientul va avea dreptul de a primi inapoi banii platiti pentru produsul respectiv. In cazul in care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea sumelor incasate deja de S.C. AMA BEAUTY STORE S.R.L., dar nu si alte despagubiri.

S.C. AMA BEAUTY STORE S.R.L. nu ofera nicio garantie, in mod expres, in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc, singura derogare reprezentand obligatia S.C. AMA BEAUTY STORE S.R.L. de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, aspect, etc.).

CODURI DE REDUCERE:

Codurile de reducere sunt valabile inclusiv pentru produsele reduse in afara de produsele urmatoare:

-BROW FIX

-HIDRA LINERS

-FINE LINER BRUSH SET

-NUDE CREAM LIP GLOSS (TOATE NUANTELE)

-NUDE MATTE LIQUID LIPSTICK (TOATE NUANTELE)

-NUDE INTENSE LIP LINER (TOATE NUANTELE)

-MAGIC LIFT

 

LITIGII

Orice litigiu aparut intre utilizatori si S.C. AMA BEAUTY STORE S.R.L. va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

DECLARAȚIA DE CONFORMITATE

Declaratia de conformitate
×