Livrare si plata

LIVRAREA PRODUSELOR

Inainte de onorarea comenzilor, S.C. AMA BEAUTY STORE S.R.L.  isi rezerva dreptul sa efectueze validarea acestora prin contactarea telefonica a clientilor.

Nu se va accepta decat o adresa de livrare pentru fiecare comanda.

Livrarea se face prin curierat rapid.

Pretul de livrare oriunde in tara este de 19,95 RON. Se aplica o taxa suplimentara in cazul in care adresa de livrare se afla in afara zonei de acoperire a curierului. Taxa de transport pentru comenzile din afara Romaniei poate varia in functie de firmele de curierat. Acestea se calculeaza odata cu introducerea adresei de livrare a produselor, inainte de finalizarea comenzii. Indiferent de valoarea comenzii, taxa de transport din afara teritoriului Romaniei este suportata de cumparator.  
• Comenzile beneficiaza de transport gratuit daca acestea depasesc suma de 250 lei (totalul produselor, fara taxa de transport). Oferta valabila pe teritoriul Romaniei. 
• Comenzile beneficiaza de transport gratuit daca acestea depasesc suma de 2000 lei (totalul produselor, fara taxa de transport). Oferta valabila pe teritoriul UE.

 

MODALITATI DE PLATA

Ramburs
Contravaloarea comenzii se va achita la primirea produsului catre agentul firmei de curierat. Vei primi o chitanta pentru sumele achitate.

Plata prin ordin de plata
Pentru clientii persoane juridice, exista varianta platii bancare prin ordin de plata. Aceasta se solicita exclusiv pe mail sau telefonic, comanda fiind inregistrata pe site in varianta ramburs si apoi luati legatura imediat cu noi la 0758979142 sau pe adresa office@amabeauty.ro

Online cu card bancar
Online cu card bancar prin mobilPay (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro)
Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular, cu informatiile despre cardul dumneavoastra, in pagina securizata a procesatorului de plati.
Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure”, elaborat de organizatiile ce asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. „3-D Secure” asigura, in primul rand, ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra sa fie transferata sau stocata, in niciun moment al procesului, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Informatii utile

Comenzile se pot face atat telefonic, cat si online. Comenzile telefonice nu au prioritate. Toate comenzile se coleteaza in ordinea in care au fost plasate de catre clienti (indiferent ca sunt plasate telefonic sau pe amabeauty.ro).
Comenzile se confirma telefonic! Clientii primesc pe email (adresa de email scrisa la plasarea comenzii) statusul comenzii si cand aceasta este livrata din sediul amabeauty.ro.
Pentru orice modificari ale comenzii, te rugam sa ne contactezi telefonic sau sa ne trimiti un e-mail! Nu putem garanta in permanenta existenta in stoc a tuturor produselor prezentate pe site, de aceea exista posibilitatea ca o anumita comanda sa nu poata fi livrata. Va asiguram insa faptul ca ne straduim sa nu existe astfel de probleme. Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea si/sau continutul unor colete se fac in momentul primirii coletului in prezenta reprezentantului firmei de curierat si se va intocmi un proces verbal de constatare. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.