Politica de confidentialitate

Platforma AMA|Beauty este dedicata utilizarii de catre persoanele fizice si juridice in vederea achizitionarii de produse comercializate de S.C. AMA BEAUTY STORE S.R.L. si se supune Politicilor de confidențialitate de mai jos.

Folosirea acestui magazin online implica acceptarea conditiilor propuse de S.C. AMA BEAUTY STORE S.R.L, cu sediul in str. Poporului 76, județ Constanța, CUI RO41447830, inregistrata la Oficiul Comertului sub numarul J13/2761/26.07.2019, asa cum sunt descrise mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Daca nu sunteti de acord cu Termenii si conditiile acestui magazin online, va rugam sa nu il folositi.

S.C. AMA BEAUTY STORE S.R.L isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara nici o alta notificare in prealabil. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numită Politica de condifentialitate.

Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Puteti corecta sau actualiza aceste informatii accesand meniul „Contul meu”.

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. S.C. AMA BEAUTY STORE S.R.L nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Datele dumneavoastra personale vor putea fi folosite de catre S.C. AMA BEAUTY STORE S.R.L pentru confirmarea comenzilor si in scopul declarat al acestui site. Informarile despre eventualele promotii, anunturi etc. vor putea fi transmise prin email numai cu acordul prealabil al clientului prin abonamentul la serviciul Newsletter.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. S.C. AMA BEAUTY STORE S.R.L se angajaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii.

S.C. AMA BEAUTY STORE S.R.L se obliga sa respecte drepturile clientului conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra sa stearga datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.amabeauty.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.amabeauty.ro va fi considerata o tentativa de frauda si va atrage dupa sine cercetarea penala a aceluia care a incercat acest fapt.

INREGISTRAREA CA UTILIZATOR

Pentru a beneficia de serviciile oferite de acest magazin precum si pentru achizitionarea produselor oferite de acesta, va trebui sa va inregistrati ca utilizator.

Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dumneavoastră a „Termenilor si conditiilor” si a „Politicii de confidentialitate”.

Daca folositi acest site sunteti responsabil cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator creat pe site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dumneavoastra  de utilizator.

Prin inregistrarea ca utilizator al magazinului online www.amabeauty.ro va vom solicita o serie de date personale care sa permita identificarea dvs. ca utilizator. Va rugam sa accesati pagina „Politici de confidentialitate” pentru a va informa cu privire la informatiile colectate si cu privire la modul in care sunt folosite acestea.